Kunder & projekt

Här visar vi ett urval av våra kunder och projektsamarbeten

CGI/Logica

CGI/Logica

2010 –
Våra konsulter arbetar som underkonsulter till en viktigt leverans tillsammans med outsourcad verksamhet i Indien och Manilla.

Postnord

Postnord

2008 –
Vår konsult arbetar inom beställarorganisationen som systemarkitekt för brevsorteingssystem.

MIRACLE

Miracle

2011 –
Miracle Gaming utvecklar och levererar sin spelmotor och spelplatform för spel som erbjuds av svenska och internationella operatörer som Bonnier, Cherry, Lottericentralen, LeoVegas, Gamesys, Yggdrasil och många många fler. Våra konsulter deltar som arkitekter och utvecklare men även som leveransvariga för kundprojekt.

Pensionsmyndigheten

Pensionsmyndigheten

2014 –
Myndigheten har ett program för att utveckla it-stöd och automatisering för handläggning och självhjälpsfunktioner. Våra konsulter deltar för att säkerställa prestanda i systemen.

NYX Interactive

Nyx Interactive

2005 – 2009
Nyx utvecklar bingo, lotterier och slot-spel för internet och når stora framgångar främst i Sverige men även internationellt. Independent är en av bolagets grundare och deltar som konsulter  med ansvar för kontoplattform.

Boss Media

Boss Media

2001 – 2004
Boss Media utvecklar internetbingo och -lotterier för Svenska Spel och andra. Våra konsulter ansvarar för databas- serverplatform.

Posten

Posten

2000 – 2010
Våra konsulter deltar i arbetet med att ta fram Postens nya servicenät (Pablo). När arbetet går in i en underhåll och vidareutvecklingsfas får våra konsulter fortsatt förtroende.

OMX

OMX

2000 – 2005
OMX utvecklar en Central Securities Depository och vår konsult fungerar som utvecklare och databasdesigner.

TELE2

Tele2/Netcom

1998 – 19999 • 2006
Netcom utvecklar ett billingsystem åt Tele2. Våra konsulter arbetar med systemutveckling med inriktning på Oracle. Sedan 2006 har vår konsult arbetat som teamledare och utvecklare vid framtagandet av en vidareutveckling av detta system med anpassningar för

SIEMENS/NIXDORF

Siemens Nixdorf

1996 – 1997
Siemens-Nixdorf utvecklar ett ärende/dokument/diarie-hanteringssystem (GIS) som användes av stadsbyggnadskontor, kommuner, Lokum. Vår konsult utvecklar ett grafiskt databasgränsnitt.

Pricer

Pricer

1996 –1997
Pricer utvecklar ett system för hantering av priser och elektroniska etiketter. Våra konsulter bistår vid utveckling av backoffice-programvara.

Ericsson

Ericsson

1993-2000, 2003-2005
Ericsson utvecklar AXE-N (sedemera TeleORB/TSP) och våra konsulter arbetar med databasen DBN under flera perioder..